Webbplatser

portfolio bild www.pof.nu

www.pof.nu

POF ville byta ut deras nuvarande hemsida mot något som skulle vara enkelt men samtidigt gör allt material lättillgängligt. Målet nåddes genom en avskalad design och en klar struktur på innehållet.

portfolio bild www.iplgrimmered.com

www.iplgrimmered.com

IPLGrimmered behövde en uppfrächning av deras hemsida samt hjälp med att uppdatera innehållet så det bättre speglar deras verksamhet.

portfolio bild www.jazandeve.se

www.jazandeve.se

Jaz & Eve gör handgjorda smycken med kvalitéts pärlor. De behövde en lösning som kunde ge dem möjlighet att själva lägga upp bilder och presentera detta på ett strukturerat och tilltalande sätt. Lösningen använder Drupal CMS som grund med egent konstruerat bild galleri.

portfolio bild www.fysionova.se

www.fysionovaab.se

Fysionova består av ett antal leg. sjukgymnaster med mångårig erfarenhet av ortopedisk rehabilitering. De behövde en hemsida för att lättare kunna förmedla information till sina patienter samt ge en bättre inblick i vilka typer av behandlingar de kan erbjuda.

portfolio bild www.seglarstallet.se

seglarstallet.se

Seglarstället fick en kortbetalningstjänst från DIBS installerat på deras webshop. Webshopssystemet som användes var Virtuemart för Content Managment systemet "Joomla".

portfolio bild www.ortopedmelberg.se

ortopedmelberg.se

Hemsidan är tänkt att vara en informations källa för de patienter som besöker den. I och med att besökarna kan ha olika tekniska kompetens har stor vikt lagts på en enkel och tydlig struktur samt att informationen besökaren söker ska vara lätt att finna.

portfolio bild www.powerplatecentergoteborg.se

powerplatecentergoteborg.se

Kunden önskade här att sidan skulle vara lätt att uppdatera samt att mer avancerade funktioner som nyhetsbrev etc. skulle finnas (ursprungsdesign av Zamurai/durietz design).

Mjukvara

portfolio bild Patienthantering

RegArtis

Ett program som utvecklades för att doktorer ska kunna registrera patientbesök och kunna dra ut kassarapporter baserat på detta besök. En enklare varjant av ett kassaregister. Programmet kan även generera filer som kan skickas till Landstinget resp. Socialstyrelsen för rapportering rörande besöken.

portfolio bild JournalIT

JournalIT

Att söka efter specifika ord i ett stort antal filer är något som kan ta väldigt lång tid. JournalIT är ett program som är specifik framtaget för att snabba upp denna sökning och därmed göra det betydligt lättare samt effektivare att hitta journaler i systemet.